Str. Elev Ștefănescu Ștefan

Sector 2

București

Luni – Vineri: 13 – 21

Sâmbătă: 09 – 16

Contactează-ne

 0748 585 668

E-mail

contact@pedhub.ro

VML (Verbal Motor Learning)

CE ESTE VML?

Ce este apraxia?

     Metoda VML (Învățarea verbală motorie) este folosită pentru tratamentul apraxiei limbajului.
     Metoda VML se foloseşte de principii de învăţare motorie care consideră că problemele de planificare motorie sunt componenta principală a apraxiei. 
Totuşi, obiectivele în planul limbajului şi al comunicării au o pondere importantă în evaluare, în analiză şi în planul de intervenţie. Pentru fiecare vocală, consoană, silabă şi cuvânt, există tehnici speciale care ajută copilul să înveţe cum să imite sunetul dorit.
 
 
 

      Apraxia de vorbire la copii (Childhood Apraxia of Speech – CAS) este un sindrom cu origine în planificarea motorie care afectează capacitatea practică a individului de a-şi planifica vorbirea. 

 

 

Cum se desfășoară?

Înainte să ne întâlnim, vom avea o scurtă convorbire telefonică. Această conversație ne oferă o oportunitate de a discuta despre preocupările care vă aduc la noi, orice întrebări ați putea avea și programarea unei întâlniri în cadrul cabinetului.

Se transmit pe e-mail actele necesare colaborării. Pentru a economisi timp la prima noastră sesiune, vă rugăm să planificați să le citiți înaintea întâlnirii.

Întâlnire cu părinții (se va discuta despre istoric și dificultățile copilului)

Sedință de evaluare a copilului