Str. Elev Ștefănescu 

Ștefan nr. 1 

Sector 2

București

Luni – Vineri: 13 – 21

Sâmbătă: 09 – 16

Contactează-ne

0748 585 668

E-mail

contact@pedhub.ro

SERVICII ONLINE

adulți

PSIHOTERAPIE INDIVIDUALĂ ADULȚI

Psihoterapia individuală este un proces ce te poate ajuta să ai o viziune mai clară asupra propriei persoane. Obiectivele psihoterapiei individuale pot fi de a inspira o schimbare sau de a îmbunătăți calitatea vieții.

CONSILIERE PSIHO-ONCOLOGICĂ

Cu suportul unui psiholog cu formare în psiho-oncologie puteți găsi abilitățile necesare pentru o adaptare sănătoasă la acest nou capitol al vieții, unul care nu este lipsit de dificultate.

CONSILIERE PĂRINȚI

Consilierea parentală îi ajută pe părinți să înțeleagă mai bine stilul lor parental, să își înfrunte problemele personale și temerile, aducând armonie și echilibru în cadrul familiei. Motivul final este îmbunătățirea funcționării socio-emoționale a copilului.

copii

LOGOPEDIE

Includerea într-un program de intervenție logopedică de la o vârstă timpurie poate ajuta la facilitarea integrării în grădiniță/școală, la dezvoltarea stimei de sine și la promovarea independenței.

INTERVENȚIE PSIHOPEDAGOGICĂ

Intervenția psihopedagogică oferă copiilor cu întârzieri în devoltare cadrul necesar învățării unor abilități și cunoștințe necesare recuperării.