Str. Elev Ștefănescu 

Ștefan nr. 1 

Sector 2

București

Luni – Vineri: 13 – 21

Sâmbătă: 09 – 16

Contactează-ne

0748 585 668

E-mail

contact@pedhub.ro

Despre noi

     PedHub a fost dezvoltat din dorința de a vă ajuta sa explorați mai multe despre cine sunteti cu ajutorul psihoterapiei. 

     Ne concentrăm să ajutăm persoanele, familiile și copiii acestora în a se simți complet aliniați și echilibrați cu propria viziune asupra stării de bine și să-i conectăm cu resursele necesare pentru a-și atinge acea viziune. Împreună putem lucra pentru atingerea obiectivelor personale și pentru a vă ajuta astfel să vă bucurați de o viața mai împlinită. 

     Considerăm că terapia de succes își are rădăcinile într-o relație terapeutică puternică. Vă oferim un cadru în care să vă simțiti în sigurantă și unde veți regăsi empatia, autenticitatea si suportul necesar pentru a împărtăși și pentru a dobandi abilitățile necesare în depășirea obstacolelor ce vă împiedică să deveniți cea buna buna versiune a dumneavoastră.

     Credem că bunăstarea emoțională arată diferit fiecare dintre noi, și, ca atare, ne adaptăm stilul terapeutic pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor fiecărei persoane sau familii în parte. Suntem o echipă – dar tu ești expertul propriei experiențe de viață. E treaba noastră să învățăm cum te putem ajuta cel mai bine.

Raluca Bobia

Psiholog/Logoped

Despre mine:

  Autenticitatea, curiozitatea, sensibilitate, receptivitatea și responsabilitatea sunt caracteristici care îmi ghidează viața profesională.

     De 14 ani ajut copiii și familiile acestora să stabilească modele relaționale nutritive, o comunicare armonioasă și să îmbunătățească relațiile acasă, la școală și în comunitate. În cadrul ședințelor ofer un mediu neutru, sigur și cald în care putem explora obstacolele comportamentale și relaționale care vă împiedică în a atinge potențialul.

     Sunt absolventă a Facultății de Psihologie a Universității București, specializarea Psihopedagogie Specială și am urmat cursurile Formării în terapie prin joc și dramaterapie. 

Servicii:

  • Logopedie
  • Consiliere părinți 
  • Intervenție VML (Verbal Motor Learning)
  • Evaluare psihologică

Adrian Dumitrescu

Psiholog clinician/ Psihoterapeut

Despre mine:

      Am ales meseria de psihoterapeut din dorința de a ajuta oamenii să capete abilități și aptitudini care sa le transforme existența și să producă efecte pozitive mult timp după încetarea terapiei. 

     Sunt absolvent al Facultății de Psihologie a Universității București și al programului de formare în cadrul Centrului de formare și terapie pentru copil, cuplu și familie, precum și al unui curs de specializare în Psiho-oncologie. Am absolvit programul de master Psihologie clinică și intervenție psihologică.

     Am experiență în lucrul cu copii cu nevoi speciale și familiile acestora, evaluare psihologică, consiliere psihologică și psihoterapie pentru copii, adolescenți și adulți. Din anul 2019 ofer consiliere și psihoterapie persoanelor cu afecțiuni oncologice.

Servicii: 

  • Psihoterapie individuală adult 
  • Psihoterapie de familie 
  • Psihoterapie de cuplu
  • Psiho-oncologie
  • Evaluare psihologică
Scroll to Top